اکو فود
نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی
جستجو
امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 7:25:33
صفحه نخست
صنایع غذایی
کشاورزی
غذا و تغذیه
اقتصاد و بازار
تماس با ما
مصرف نمک های دریایی عامل نارسایی کبد و بیماری هاست
شاخص های بهره وری صنایع غذایی در مقایسه با اهداف تعیین شده نمره قبولی نگرفت.
منبع خبر :
ایانا - اصلی
لینک خبر :
اینجا کلیک کنید
تاریخ انتشار :
25 خرداد 1395
ساعت انتشار :
9:57:18