اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 21 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 21 خرداد ماه 1404 ساعت: 0:25:13

مصرف نمک های دریایی عامل نارسایی کبد و بیماری هاست

مصرف نمک های دریایی عامل نارسایی کبد و بیماری هاست

یزد - ایرنا - مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با هشدار به خانواده‌ها در مصرف نمک های دریایی تأکید کرد: استفاده از این ماده در تهیه غذا منجر به نارسایی‌های کبدی و انواع مشکلات جسمی و بیماری در افراد می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آذر 1397ساعت انتشار : 12:1:6
یزد - ایرنا - مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با هشدار به خانواده‌ها در مصرف نمک های دریایی تأکید کرد: استفاده از این ماده در تهیه غذا منجر به نارسایی‌های کبدی و انواع مشکلات جسمی و بیماری در افراد می‌شود.