اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 15 خرداد ماه 1404 ساعت: 12:25:39

راهکاری برای ارتقای سلامت و کیفیت محصولات

راهکاری برای ارتقای سلامت و کیفیت محصولات

در سال‌های اخیر، استفاده از فیبرهای خوراکی در فرآورده‌های گوشتی به‌دلیل خواص تغذیه‌ای و عملکردی ویژه آن‌ها، با استقبال گسترده‌ای مواجه شده است. فیبرها به‌واسطه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خاص خود، به بهبود کیفیت محصولات گوشتی کمک می‌کنند.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 خرداد 1404ساعت انتشار : 18:25:9