ایران با سرانه مصرف ۱۹۴ کیلوگرم در سال، رتبه هفتم مصرف نان در جهان را داشته و به طور متوسط میانگین مصرف نان در ایران دو تا سه برابر مصرف متوسط جهانی است. با پیشرفت فناوریهای صنایع غذایی، استفاده از افزودنیها در تهیه نان به یک قاعده بدل شده است. هدف اصلی از بهکارگیری این ترکیبات، بهبود عملکرد فرآیند پخت، افزایش ماندگاری، بهبود بافت و طعم، و همچنین بهینهسازی ویژگیهای فنی آرد و خمیر است.
منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 10:25:48