اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 6:25:15

توصیه‌های مهم تغذیه‌ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

امکان افزایش دو برابری تولید سالانه محصولات آبزی با فناوری‌ نانوحباب

فناوری‌ نانوحباب کاربردهای وسیعی در صنایع به ویژه شیلات و آبزی‌پروری دارد. بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد، با توجه به پتانسیل‌های این فناوری می‌توان با کمک فناوری نانوحباب، تولید سالانه محصولات آبزی را تا دو برابر افزایش داد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 بهمن 1403ساعت انتشار : 18:25:48