اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 4 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 4 دى ماه 1403 ساعت: 1:25:33

دلایل کیفیت پایین نان در کرمانشاه از زبان نایب رییس اتحادیه نانوایان استان

دلایل کیفیت پایین نان در کرمانشاه از زبان نایب رییس اتحادیه نانوایان استان

کرمانشاه - ایرنا - نایب رییس اول اتحادیه نانوایان کرمانشاه با تایید تلویحی پایین بودن کیفیت نان در برخی مناطق استان گفت؛ نگاههای غیرکارشناسی که مبنای قانونی ندارد باعث بروز چالش های عمده برای این صنف شده است.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 آذر 1402ساعت انتشار : 9:0:7