اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 24 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 24 تير ماه 1404 ساعت: 1:25:41

پشت پرده روغن‌های دانه‌ای؛ حقیقت یا شایعه‌ای خطرناک؟

پشت پرده روغن‌های دانه‌ای؛ حقیقت یا شایعه‌ای خطرناک؟

آیا روغن‌های دانه‌ای واقعاً «سمی» هستند و باید از رژیم غذایی حذف شوند؟ این ادعایی است که در شبکه‌های اجتماعی غوغا کرده، اما حقیقت در مورد روغن‌های دانه‌ای بسیار پیچیده‌تر است. متخصصان تغذیه به این باور رایج پاسخ می‌دهند و تفاوت میان مصرف متعادل و خطرات ناشی از فرآوری بیش از حد را روشن می‌کنند.  این روزها با موجی از ادعاها در رسانه‌های اجتماعی مواجه هستیم که روغن‌های دانه‌ای را عامل اصلی بیماری‌هایی از آکنه و چاقی گرفته تا سرطان و ناباروری معرفی می‌کنند. اما آیا این روغن‌ها ذاتاً سمی هستند یا حقیقت چیز دیگری است؟ برخلاف باور عمومی، روغن‌های دانه‌ای در صورت مصرف متعادل، می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند. نگرانی اصلی کارشناسان، محتوای بالای امگا ۶ و فرآوری سنگین این روغن‌هاست، اما شواهد علمی قوی برای حذف کامل آن‌ها از سبد غذایی وجود ندارد. در این گزارش، به بررسی خطرات روغن‌های بسیار فرآوری‌شده می‌پردازیم.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 تیر 1404ساعت انتشار : 17:25:32