مدير آزمايشگاه كنترل كيفيت مواد غذايی، آشاميدنی و آرايشی بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتی،گفت: مواد غذایی به شدت مستعد رشد انواع میکروب های خطرناک هستند.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 تیر 1394ساعت انتشار : 15:25:42مدير آزمايشگاه كنترل كيفيت مواد غذايی، آشاميدنی و آرايشی بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتی،گفت: مواد غذایی به شدت مستعد رشد انواع میکروب های خطرناک هستند.