اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 2 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 2 مرداد ماه 1404 ساعت: 2:25:15

مواد غذایی بهبود دهنده و تشدید کننده بیماری نقرس را بشناسید

مواد غذایی بهبود دهنده و تشدید کننده بیماری نقرس را بشناسید

نقرس یکی از بیماری‌های التهابی است. علت این بیماری افزایش غیرطبیعی میزان اسیداوریک است. در نتیجه اورات‌های سدیم شکل گرفته و در مفاصل رسوب می­‌کنند و موجب درد در مفاصل می‌شوند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 فروردین 1401ساعت انتشار : 11:0:32
نقرس یکی از بیماری‌های التهابی است. علت این بیماری افزایش غیرطبیعی میزان اسیداوریک است. در نتیجه اورات‌های سدیم شکل گرفته و در مفاصل رسوب می­‌کنند و موجب درد در مفاصل می‌شوند.