اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 21 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 21 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 0:25:18

۶۰ درصد فراورده‌های غذایی کشور به چراغ راهنمایی مصور شدند

۶۰ درصد فراورده‌های غذایی کشور به چراغ راهنمایی مصور شدند

رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح برخی اقدامات انجام شده در جهت درج چراغ راهنمای تغذیه‌ای در فرآورده‌های غذایی، گفت: هدفگذاری ما این است که تا سال ۲۰۲۵ میزان مصرف نمک و سدیم را ۳۰ درصد کاهش دهیم و در عین حال اقدامی انجام دهیم تا دیابت به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1395ساعت انتشار : 12:32:23
رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح برخی اقدامات انجام شده در جهت درج چراغ راهنمای تغذیه‌ای در فرآورده‌های غذایی، گفت: هدفگذاری ما این است که تا سال ۲۰۲۵ میزان مصرف نمک و سدیم را ۳۰ درصد کاهش دهیم و در عین حال اقدامی انجام دهیم تا دیابت به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد.