
ایسنا نوشت: داده های مطالعه جدید متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا نشان میدهد: افزودن حدود یک مشت گردو به رژیم غذایی در طول روز میتواند با فوایدی برای کیفیت کلی رژیم غذایی مرتبط باشد و سلامت را در کنار روند پیری ارتقاء دهد.
منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 شهریور 1401ساعت انتشار : 17:0:33ایسنا نوشت: داده های مطالعه جدید متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا نشان میدهد: افزودن حدود یک مشت گردو به رژیم غذایی در طول روز میتواند با فوایدی برای کیفیت کلی رژیم غذایی مرتبط باشد و سلامت را در کنار روند پیری ارتقاء دهد.