اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 21 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 21 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 0:25:18

دیدگاه یک کارشناس صنایع غذایی درباره تفاوت رب گوجه‌فرنگی خانگی با صنعتی

دیدگاه یک کارشناس صنایع غذایی درباره تفاوت رب گوجه‌فرنگی خانگی با صنعتی

کرمانشاه - ایرنا - با آغاز فصل گرما و فراوانی گوجه‌فرنگی بسیاری از خانواده‌ها به فکر تهیه رب خانگی می‌افتند که سنت تهیه کردن این محصول در خانه قدمتی طولانی دارد و با انگیزه‌هایی چون طبیعی‌بودن، اطمینان از مواد اولیه و پرهیز از مواد نگهدارنده‌ شیمیایی انجام می‌شود؛ اما آیا واقعاً رب خانگی سالم‌تر از رب‌های صنعتی است؟

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 13:25:13