اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 22 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 22 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 21:25:36

جهانی شدن حلاوت پردیس در ۱۴۰۵

جهانی شدن حلاوت پردیس در ۱۴۰۵

"شرکت حلاوت پردیس" برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه دارد. از جمله این برنامه‌ها، افزایش مساحت کارخانه به ۲۰۰۰۰ متر مربع و راه‌اندازی فاز دوم توسعه تا ابتدای سال ۱۳۹۹ است که به این مهم دست یافته است. به گزارش خبرنگار بازرگانی ایلنا؛ در سال‌های اخیر، صنعت شیرینی و شکلات شاهد تحولات گسترده‌ای بوده است. "شرکت حلاوت پردیس" به‌عنوان یکی از پیشگامان این حوزه، توانسته است با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و توسعه خطوط تولید، جایگاهی برجسته در بازار داخلی و بین‌المللی کسب کند.  فعالیت تجاری این مجموعه از سال ۱۳۸۳ آغاز شد و پس از سال‌ها تجربه، در سال ۱۳۹۷ وارد عرصه تولید شیرینی و شکلات گردید. تمرکز اصلی این شرکت بر تولید محصولات متنوع با استفاده از مواد اولیه باکیفیت و استانداردهای جهانی است.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 12:25:34