اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 دى ماه 1403 ساعت: 16:26:39

۸ ماده غذایی برای پیشگیری و ۵ ماده افزایش دهنده خطر ابتلا به سرطان

۸ ماده غذایی برای پیشگیری و ۵ ماده افزایش دهنده خطر ابتلا به سرطان

مواد غذایی گیاهی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی و ترکیباتی به نام فیتوکمیکال‌ها هستند که ممکن است برخی از فرآیندهایی را که می‌تواند باعث شروع سرطان یا حمایت از رشد آن شود مانند التهاب و آسیب DNA را کُند یا متوقف سازد.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 آبان 1401ساعت انتشار : 14:1:54