اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 24 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 24 تير ماه 1404 ساعت: 1:25:41

چرا مصرف روغن‌های مایع به روغن‌های جامد و نیمه جامد ارجحیت دارد؟

چرا مصرف روغن‌های مایع به روغن‌های جامد و نیمه جامد ارجحیت دارد؟

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف روغن‌های جامد و نیمه‌جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ‌ها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی می‌شود.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1400ساعت انتشار : 12:0:50
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف روغن‌های جامد و نیمه‌جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ‌ها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی می‌شود.