اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 31 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 31 فروردين ماه 1404 ساعت: 6:25:25

۱۳ توصیه بهداشتی برای تهیه و توزیع نذورات

۱۳ توصیه بهداشتی برای تهیه و توزیع نذورات

رئیس بخش اورژانس بیمارستان سینا به بیان توصیه‌هایی برای تهیه و توزیع نذورات پرداخت و گفت: توصیه می‌شود شربت و چای با کمترین میزان شکر تهیه شوند چرا که مواد غذایی پرشکر همچون سم هستند.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1403ساعت انتشار : 9:0:43