اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 20 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 دى ماه 1403 ساعت: 22:26:10

مصرف زیاد قند، نمک و چربی احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد

مصرف زیاد قند، نمک و چربی احتمال ابتلا به کرونا را  افزایش می‌دهد

زنجان - ایرنا - رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد قند و نمک و چربی سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و احتمال ابتلای فرد به این بیماری را افزایش می دهد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 دی 1399ساعت انتشار : 9:0:32
زنجان - ایرنا - رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد قند و نمک و چربی سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و احتمال ابتلای فرد به این بیماری را افزایش می دهد.