اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 12:25:21

بخور و نخورهای روزه‌داران در فاصله افطار تا سحر

بخور و نخورهای روزه‌داران در فاصله افطار تا سحر

گنبدکاووس- ایرنا- رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با تاکید بر اهمیت تعادل در مصرف مواد غذایی برای حفظ سلامت در ماه رمضان، گفت: روزه‌داران باید از تمام گروه‌های مواد غذایی به صورت متعادل و به میزان نیاز روزانه مصرف کنند تا دچار کمبود پروتئین و ریز مغذی‌های دریافتی نظیر املاح و ویتامین نشوند.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 اسفند 1402ساعت انتشار : 11:0:7