ایلام - ایرنا - یک کارشناس تغذیه در ایلام گفت: نانی که در فاصله کوتاه 30 ثانیه ای پخته (نیم پز) می شود، یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری های گوارشی در انسان است ضمن اینکه مصرف این نوع نان سرطان زا است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 دی 1395ساعت انتشار : 18:42:24ایلام - ایرنا - یک کارشناس تغذیه در ایلام گفت: نانی که در فاصله کوتاه 30 ثانیه ای پخته (نیم پز) می شود، یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری های گوارشی در انسان است ضمن اینکه مصرف این نوع نان سرطان زا است.