اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 5:25:33

مصرف نان نیم پز عامل بروز بیماری های گوارشی و سرطان است

مصرف نان نیم پز عامل بروز بیماری های گوارشی و سرطان است

ایلام - ایرنا - یک کارشناس تغذیه در ایلام گفت: نانی که در فاصله کوتاه 30 ثانیه ای پخته (نیم پز) می شود، یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری های گوارشی در انسان است ضمن اینکه مصرف این نوع نان سرطان زا است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 دی 1395ساعت انتشار : 18:42:24
ایلام - ایرنا - یک کارشناس تغذیه در ایلام گفت: نانی که در فاصله کوتاه 30 ثانیه ای پخته (نیم پز) می شود، یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری های گوارشی در انسان است ضمن اینکه مصرف این نوع نان سرطان زا است.