یکی از خطرناکترین و مضرترین انواع چربیها، چربیهای ترانس هستند؛ موادی که هم در برخی محصولات غذایی صنعتی وجود دارند و هم ممکن است به صورت ناخواسته در فرآیند پختوپز خانگی تولید شوند و به سلامت ما آسیب برسانند. امروزه آگاهی از ترکیبات مواد غذایی، به ویژه میزان چربیهای مضر در آنها، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. یکی از خطرناکترین انواع چربیها، چربیهای ترانس هستند؛ موادی که هم در برخی محصولات غذایی صنعتی وجود دارند و هم ممکن است به صورت ناخواسته در فرآیند پختوپز خانگی تولید شوند. در این گزارش توصیههایی که لازم است هنگام پخت و پز و سرخ کردن مواد غذایی رعایت شوند، عنوان میشوند. بر اساس توصیه متخصصان، مهم است که از روغنهای مخصوص سرخکردن، فقط یک بار استفاده شود و از داغ کردن بیش از حد آن پرهیز شود. همچنین یکی از نکاتی که کمتر به آن توجه میشود، وجود رطوبت در مواد غذایی یا ظرف مورد استفاده برای سرخکردن است. رطوبت باقیمانده در ظرف یا مواد غذایی میتواند دمای روغن را بالا میبرد و باعث سوختن سریعتر آن شود. موضوعی که زمینه تولید ترکیبات مضر از جمله چربیهای ترانس را فراهم میکند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 تیر 1404ساعت انتشار : 17:25:33