اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 21 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 21 تير ماه 1404 ساعت: 15:25:42

کاهش تلفات آبزیان با فناوری نانو حباب

کاهش تلفات آبزیان با فناوری نانو حباب

تهران- ایرنا- تجربه استفاده از سامانه نانو حباب ایرانی در مزارع پرورش ماهی نشان می‌دهد که این فناوری موجب کاهش تلفات آبزیان و رشد سریع‌تر آن‌ها می‌شود و هنگام قطع برق، تا دو ساعت قادر به تأمین اکسیژن مورد نیاز آب خواهد بود.

منبع خبر : ایرنا - اقتصادلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 خرداد 1404ساعت انتشار : 18:25:14