اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 22:26:46

این غذاها را همان روزی که می‌پزید، بخورید

این غذاها را همان روزی که می‌پزید، بخورید

بهداشت‌نیوز نوشت: کارشناسان ایمنی مواد غذایی غذاهایی را که تنها پس از یک روز فاسد می شوند فاش می کنند این دسته از مواد غذایی مستعد آلوده شدن به اشریشیاکلی، سالمونلا، لیستریا و سایر باکتری ها هستند.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آذر 1402ساعت انتشار : 11:0:11
بهداشت‌نیوز نوشت: کارشناسان ایمنی مواد غذایی غذاهایی را که تنها پس از یک روز فاسد می شوند فاش می کنند این دسته از مواد غذایی مستعد آلوده شدن به اشریشیاکلی، سالمونلا، لیستریا و سایر باکتری ها هستند.