گروهی از متخصصان انگلیسی بر اساس آزمایشات جدید مدعی شدند که احتمال ابتلا به نوع وخیم کوویدـ۱۹ در افرادی که برنامه غذایی گیاهی دارند مانند گیاهخوارها و وگانها (گیاهخواری مطلق) یا افرادی که تنها از گوشت ماهی تغذیه میکنند، بسیار پایین میآید.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1400ساعت انتشار : 17:0:27گروهی از متخصصان انگلیسی بر اساس آزمایشات جدید مدعی شدند که احتمال ابتلا به نوع وخیم کوویدـ۱۹ در افرادی که برنامه غذایی گیاهی دارند مانند گیاهخوارها و وگانها (گیاهخواری مطلق) یا افرادی که تنها از گوشت ماهی تغذیه میکنند، بسیار پایین میآید.