«اُمگا سه» چربی دوستدار قلب و ضد التهاب/مصرف ماهی بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
اهواز - ایرنا - رییس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به اینکه در پیشگیری از بیماریهای قلبی، عروقی، نوع چربی مصرفی در مقایسه با میزان کل چربی مصرفی، اهمیت بیشتری دارد گفت: «اُمگا سه» چربی دوستدار قلب و ضدالتهاب در بدن است که به میزان فراوان در ماهیهای چرب و اقیانوسی و روغن ماهی وجود دارد.
منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 آذر 1403ساعت انتشار : 12:25:13