اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 16:25:25

پژوهشی جدید: نوشیدن آب پرتقال طبیعی باعث پایین ماندن قند خون می‌شود

پژوهشی جدید: نوشیدن آب پرتقال طبیعی باعث پایین ماندن قند خون می‌شود

یک پژوهش جدید نشان داد که مصرف آب پرتقال طبیعی قبل از هر وعده غذایی، در مقایسه با نوشیدنی‌های شیرین‌شده با طعم پرتقال، مصرف مواد غذایی را در آن وعده کاهش می‌دهد و منجر به پایین ماندن قند خون می‌شود. این پژوهش شامل اندازه‌گیری تصادفی و مکرر قند خون ۳۶ زن و مرد بزرگسال با شاخص توده بدنی طبیعی بود که یک لیوان آب پرتقال طبیعی، نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر پرتقالی، و آب را دو ساعت پس از صبحانه‌ای متشکل از غلات، شیر، و شیرینی صبحانه مصرف کردند.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1402ساعت انتشار : 7:1:52