اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 26 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 26 خرداد ماه 1404 ساعت: 7:25:16

جویدن چوپ به جای آدامس؛ برای داشتن حافظه قوی‌تر!

جویدن چوپ به جای آدامس؛ برای داشتن حافظه قوی‌تر!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد جویدن مواد غذایی با سفتی متوسط ممکن است فراتر از خرد کردن غذا عمل کند و بتواند با افزایش سطح یک آنتی‌اکسیدان طبیعی، قدرت مغز را تقویت کند و در نتیجه حافظه را بهبود بخشد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اسفند 1403ساعت انتشار : 5:25:31