معاون دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر اینکه غذاهای گوشتی شانس بیشتری برای بروز انواع آلودگی های غذایی دارند گفت: متاسفانه در فرایند تهیه، نگهداری و حتی توزیع غذاهای نذری در جامعه نکات و اصول بهداشتی مورد توجه قرار نمی گیرد
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1394ساعت انتشار : 14:7:38معاون دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر اینکه غذاهای گوشتی شانس بیشتری برای بروز انواع آلودگی های غذایی دارند گفت: متاسفانه در فرایند تهیه، نگهداری و حتی توزیع غذاهای نذری در جامعه نکات و اصول بهداشتی مورد توجه قرار نمی گیرد