اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 10 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 10 دى ماه 1403 ساعت: 23:26:7

معاون دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران: مراقب بروز انواع مسمومیت ها در غذاهای نذری باشیم

معاون دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران: مراقب بروز انواع مسمومیت ها در غذاهای نذری باشیم

معاون دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر اینکه غذاهای گوشتی شانس بیشتری برای بروز انواع آلودگی های غذایی دارند گفت: متاسفانه در فرایند تهیه، نگهداری و حتی توزیع غذاهای نذری در جامعه نکات و اصول بهداشتی مورد توجه قرار نمی گیرد

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1394ساعت انتشار : 14:7:38
معاون دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر اینکه غذاهای گوشتی شانس بیشتری برای بروز انواع آلودگی های غذایی دارند گفت: متاسفانه در فرایند تهیه، نگهداری و حتی توزیع غذاهای نذری در جامعه نکات و اصول بهداشتی مورد توجه قرار نمی گیرد