ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود شیر می دهند باید در هفته 8 تا 12 اونس (227 تا 340 گرم) غذای دریایی از انواع مختلف و البته آنهایی که دارای متیل جیوه پایین هستند را به عنوان بخشی از الگوی تغذیه سالم مصرف کنند.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 شهریور 1395ساعت انتشار : 8:32:59ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود شیر می دهند باید در هفته 8 تا 12 اونس (227 تا 340 گرم) غذای دریایی از انواع مختلف و البته آنهایی که دارای متیل جیوه پایین هستند را به عنوان بخشی از الگوی تغذیه سالم مصرف کنند.