کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدل است که سازگاری اقلیمی وسیعی دارد؛ دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن و ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین بوده و به خاطر اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول از کیفیت تغذیهای بالایی برخوردار است. این دانه گیاهی علاوه بر فواید زیاد کشاورزی و اقتصادی در فصل به گل نشستن زیبایی و عطر خاصی به طبیعت می بخشد.
منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اسفند 1402ساعت انتشار : 12:0:17