اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 27 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 26 تير ماه 1404 ساعت: 22:25:25

روغن کانولا موجب کاهش چربی دورشکمی می شود

طهرانچی: نوآوری در کشاورزی، انحصار فناوری‌های غذایی را می‌شکند

اصفهان-ایرنا- ربیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اهمیت نقش دانشگاه‌ها در شکستن انحصار فناوری‌های غذایی و تولید بذرهای مورد نیاز کشور گفت: دانشگاه‌ها با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین می‌توانند گامی موثر در تامین امنیت غذایی بردارند.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 12:25:13