اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 24 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 24 خرداد ماه 1404 ساعت: 9:25:14

تغییرات آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد

تغییرات آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد

عضو هیئت‌مدیره انجمن غلات ایران درباره آرد کامل گفت: تغییرات در آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 خرداد 1404ساعت انتشار : 12:25:28
عضو هیئت‌مدیره انجمن غلات ایران درباره آرد کامل گفت: تغییرات در آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد.