شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> چای سبز و اسفناج هردو حاوی ترکیبی غنی هستند که در نگاه اول ممکن است این گونه به نظر برسد که مصرف توامان آن بسیار مفید خواهد بود ، اما تحقیقات جدید در این حوزه نشان می دهدکه مصرف همزمان و متناوب آن ها به کاهش آنتی اکسیدان موجود در چای سبز منجر می شود .
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 اسفند 1394ساعت انتشار : 15:19:23شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> چای سبز و اسفناج هردو حاوی ترکیبی غنی هستند که در نگاه اول ممکن است این گونه به نظر برسد که مصرف توامان آن بسیار مفید خواهد بود ، اما تحقیقات جدید در این حوزه نشان می دهدکه مصرف همزمان و متناوب آن ها به کاهش آنتی اکسیدان موجود در چای سبز منجر می شود .