رئیس انستتیو تحقیقات تغذیهای کشور با بیان اینکه از فارغالتحصیلان رشته تغذیه در بالین بیماران کمتر استفاده شده است، گفت: تغذیه سالم میتواند مدت زمان بیماری و بستری و هزینههای درمان را کاهش دهد.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 فروردین 1399ساعت انتشار : 7:1:9رئیس انستتیو تحقیقات تغذیهای کشور با بیان اینکه از فارغالتحصیلان رشته تغذیه در بالین بیماران کمتر استفاده شده است، گفت: تغذیه سالم میتواند مدت زمان بیماری و بستری و هزینههای درمان را کاهش دهد.