در صورتیکه هنگام تهیه نان عمل تخمیر صورت پذیرد ارزشهای تغذیه ای سبوس از جمله فیبر دریافتی، ویتامینها و املاح قابل استفاده است. در غیر این صورت اسید فیتیک موجود در سبوس مانع جذب برخی املاح مثل آهن و روی میشود.از فواید فیبر دریافتی بهبود عملکرد دستگاه گوارش است.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 آذر 1395ساعت انتشار : 14:18:20در صورتیکه هنگام تهیه نان عمل تخمیر صورت پذیرد ارزشهای تغذیه ای سبوس از جمله فیبر دریافتی، ویتامینها و املاح قابل استفاده است. در غیر این صورت اسید فیتیک موجود در سبوس مانع جذب برخی املاح مثل آهن و روی میشود.از فواید فیبر دریافتی بهبود عملکرد دستگاه گوارش است.