اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 20 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 20 تير ماه 1404 ساعت: 13:25:23

۱۱ هزار و ۷۰۰ تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان مهابادی خریداری شد

افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با فناوری بومی

تهران- ایرنا- شرکتی دانش‌بنیان با تولید ساشه‌های نانوجاذب اتیلن، جهت افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات قدم برداشته است. این فناوری نوین، علاوه بر حفظ کیفیت میوه‌ها و سبزیجات، با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون ساشه می‌تواند به رونق صادرات غیر نفتی ایران نیز کمک کند.

منبع خبر : ایرنا - اقتصادلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 تیر 1404ساعت انتشار : 12:25:13