هویج علاوه بر اینکه خوشمزه و دلچسب است برای سالاد و آبمیوه و سوپ نیز همیشه به کار میآید و برای سلامتی کلی بدن و پوست و چشم و دستگاه گوارش و دندانها کاربرد دارد. هویج با طعم کمی شیرین سرشار از مواد مغذی مانند ویتامینها، فیبر، کربوهیدراتها، پتاسیم، کلسیم و آهن است. کارشناسان به دلیل خواص بیشمار هویج توصیه میکنند، افراد آن را به عنوان سالاد بخورند یا از آن در دسرهایی مانند حلوا و کیک استفاده کنند. ۱. سلامت چشم
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 دی 1403ساعت انتشار : 13:25:32