غذای سبز نوعی غذای بدون آلودگی با ایمنی، کیفیت و ارزش تغذیهای بالاست که توسط یک نهاد معتبر، گواهی شده است و محصول ارگانیک نیز بر اساس استانداردهای ارگانیک تولید، فرآوری و ارائه شود و برای تولید این محصول نیز از بذر و مواد گیاهی ارگانیک استفاده میشود.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 آذر 1394ساعت انتشار : 10:49:56غذای سبز نوعی غذای بدون آلودگی با ایمنی، کیفیت و ارزش تغذیهای بالاست که توسط یک نهاد معتبر، گواهی شده است و محصول ارگانیک نیز بر اساس استانداردهای ارگانیک تولید، فرآوری و ارائه شود و برای تولید این محصول نیز از بذر و مواد گیاهی ارگانیک استفاده میشود.