اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 19 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 18 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 23:25:11

سبوس نان و غلات، کلسترول و قندخون را کاهش می‌دهند

سبوس نان و غلات، کلسترول و قندخون را کاهش می‌دهند

‌یک متخصص تغذیه گفت: فیبر و سبوسی که در گروه نان و غلات وجود دارد، باعث کاهش کلسترول و قندخون می‌شوند و به سلامت دستگاه گوارش نیز کمک می‌کنند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 مهر 1395ساعت انتشار : 17:17:34
‌یک متخصص تغذیه گفت: فیبر و سبوسی که در گروه نان و غلات وجود دارد، باعث کاهش کلسترول و قندخون می‌شوند و به سلامت دستگاه گوارش نیز کمک می‌کنند.