اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 15 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 15 دى ماه 1403 ساعت: 14:25:37

از ارتقای کیفیت محصولات زراعی تا کافئین‌زدایی و حساسیت‌زدایی از مواد غذایی

از ارتقای کیفیت محصولات زراعی تا کافئین‌زدایی و حساسیت‌زدایی از مواد غذایی

محققان حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی در تلاش هستند تا با استفاده از روش‌های نوین مبتنی بر تکنیک کریسپر راهکارهایی را برای بهبود کیفیت مواد غذایی ارائه کنند؛ از رو است که به گفته عضو هیات علمی پژوهشگاه زیست فناوری از این تکنیک می‌توان برای بررسی تغییرات ژنوم، دستورزی گیاهان زراعی با هدف ارتقای کیفیت آنها، حذف مواد نامطلوب و حساسیت‌زا از مواد غذایی و کافیئین زدایی از قهوه استفاده کرد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 آبان 1400ساعت انتشار : 9:0:47
محققان حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی در تلاش هستند تا با استفاده از روش‌های نوین مبتنی بر تکنیک کریسپر راهکارهایی را برای بهبود کیفیت مواد غذایی ارائه کنند؛ از رو است که به گفته عضو هیات علمی پژوهشگاه زیست فناوری از این تکنیک می‌توان برای بررسی تغییرات ژنوم، دستورزی گیاهان زراعی با هدف ارتقای کیفیت آنها، حذف مواد نامطلوب و حساسیت‌زا از مواد غذایی و کافیئین زدایی از قهوه استفاده کرد.