اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 8 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 8 دى ماه 1403 ساعت: 14:26:5

سرکوب سرطان با چای

سرکوب سرطان با چای

محققان دپارتمان بهداشت انسانی و علوم تغذیه‌ دانشگاه گوئلف در اونتاریو کانادا دریافته‌اند پلی‌فنول‌های موجود در چای اثرات ضد‌سرطان از خود نشان‌ می‌دهند.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 شهریور 1394ساعت انتشار : 14:3:22
محققان دپارتمان بهداشت انسانی و علوم تغذیه‌ دانشگاه گوئلف در اونتاریو کانادا دریافته‌اند پلی‌فنول‌های موجود در چای اثرات ضد‌سرطان از خود نشان‌ می‌دهند.