تیم تحقیق بر بیمارانی که رژیم غذایی کلی شان متشکل از غذاهای عمدتا کم چرب یا گیاهی بود تمرکز کردند. تیم تحقیق دریافت افرادی که حداقل دو وعده ماهی چرب در هفته مصرف می کردند در مقایسه با کسانی که رژیم غذایی شان حاوی ماهی کمتری بود از ریسک پایین تر ابتلا به رتینوپاتی دیابتی برخوردار بودند.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 شهریور 1395ساعت انتشار : 13:23:20تیم تحقیق بر بیمارانی که رژیم غذایی کلی شان متشکل از غذاهای عمدتا کم چرب یا گیاهی بود تمرکز کردند. تیم تحقیق دریافت افرادی که حداقل دو وعده ماهی چرب در هفته مصرف می کردند در مقایسه با کسانی که رژیم غذایی شان حاوی ماهی کمتری بود از ریسک پایین تر ابتلا به رتینوپاتی دیابتی برخوردار بودند.