اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 3 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 3 مرداد ماه 1404 ساعت: 19:25:36

آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟

آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، آبلیمو به‌خاطر اسیدیته بالا، ذاتا محیط مساعدی برای رشد بسیاری از باکتری‌ها و کپک‌ها نیست. اما برخی میکروارگانیسم‌ها به‌ ویژه مخمرها و قارچ‌ها هستند که می‌توانند در این شرایط سخت هم رشد کنند، به ویژه اگر شرایط نگهداری مناسب نباشد.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 مرداد 1404ساعت انتشار : 1:25:16