تهران- ایرنا- مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ایران، افزایش 100 درصدی قیمت جوجه یک روزه، رشد 35 درصد نرخ ذرت، افزایش تقاضا و کاهش 10 درصدی وزن گیری به دلیل گرمای هوا را عامل اصلی گرانی مرغ گرم بیان کرد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 مرداد 1395ساعت انتشار : 12:42:25تهران- ایرنا- مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ایران، افزایش 100 درصدی قیمت جوجه یک روزه، رشد 35 درصد نرخ ذرت، افزایش تقاضا و کاهش 10 درصدی وزن گیری به دلیل گرمای هوا را عامل اصلی گرانی مرغ گرم بیان کرد.