اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 31 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 31 فروردين ماه 1404 ساعت: 0:26:15

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز: غذاهای چرب عامل افزایش سکته های مغزی و قلبی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز: غذاهای چرب عامل افزایش سکته های مغزی و قلبی است

کرج - ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد: غذاهای پرچرب خطر بروز سکته های مغزی و قلبی را در کشور و این استان افزایش داده است.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1403ساعت انتشار : 12:25:10