اصفهان-ایرنا-معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مشکل اصلی تغذیه در کشور، مصرف غیرمتعارف و بیش از حد نمک و چربی است که منجر به گسترش بیماری های مختلف غیرواگیر شده است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 مهر 1395ساعت انتشار : 18:52:21اصفهان-ایرنا-معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مشکل اصلی تغذیه در کشور، مصرف غیرمتعارف و بیش از حد نمک و چربی است که منجر به گسترش بیماری های مختلف غیرواگیر شده است.