اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 24 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 24 تير ماه 1404 ساعت: 19:25:26

توصیه های بهداشتی برای پخت و پز و توزیع نذورات ایام محرم

توصیه های بهداشتی برای پخت و پز و توزیع نذورات ایام محرم

سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: در پخت، نگهداری و توزیع انواع نذورات خوراکی در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله(ع) رعایت برخی نکات ساده بهداشتی، می تواند ضامن سلامت عزاداران حسینی باشد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 مهر 1395ساعت انتشار : 11:22:22
سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: در پخت، نگهداری و توزیع انواع نذورات خوراکی در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله(ع) رعایت برخی نکات ساده بهداشتی، می تواند ضامن سلامت عزاداران حسینی باشد.