میزان آسیبزایی شیرهای هورمونی و آنتیبیوتیکی/ کدام شیر هورمون کمتری دارد؟/ در مصرف لبنیات پرچرب زیادهروی نکنید
یک کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی در گفتوگو با خبر آنلاین میگوید: «در حال حاضر در کارخانجات سه نوع پودر پروتئینی تولید میشود. پودر پروتئین وی یا آب پنیر، پودر پروتئین کازئین شیر و پودر پروتئین ام پی سی است که پودر MPC حاوی هر دو نوع پروتئین وی به میزان ۲۰ درصد و پروتئین کازئین شیر به میزان ۸۰ درصد است.»
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 دی 1403ساعت انتشار : 6:25:17