اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 31 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 31 تير ماه 1404 ساعت: 11:26:4

اجرای بیش از ۶۰ طرح پژوهشی کاربردی در زمینه زعفران

ابتلای قطعی ۶۸ نفر به وبا تاکنون/ اغلب مبتلایان در سنین ۳۰ تا ۶۰ سال

شایع‌ترین راه انتقال وبا آشامیدن آب یا خوردن مواد غذایی آلوده به باکتری ویبریوکلرا است، آلودگی دست‌ها نیز ممکن است موجب انتقال بیماری شود. باید توجه کرد که در شرایط همه‌گیری وبا، معمولا منبع آلودگی، مدفوع فرد آلوده است که منجر به آلودگی آب یا مواد غذایی می‌شود.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 شهریور 1401ساعت انتشار : 11:1:3