اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 20 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 دى ماه 1403 ساعت: 11:25:32

جنبه‌های استانداردسازی و بازآفرینی غذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری

جنبه‌های استانداردسازی و بازآفرینی غذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-ایرنا- بخشی از آنچه به عنوان غذا در چهارمحال و بختیاری استفاده می‌شود فارغ از تغذیه، کارکردهایی آیینی و اعتقادی خاصی نیز دارد، کارکردهایی که به نظر کارشناسان باید برای حفظ آن‌ها در میانه هرج‌ومرج‌های پیش آمده در عادات غذایی، چاره‌اندیشی کرد تا نقش فرهنگی غذا به‌درستی ایفا شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 فروردین 1400ساعت انتشار : 17:0:28
شهرکرد-ایرنا- بخشی از آنچه به عنوان غذا در چهارمحال و بختیاری استفاده می‌شود فارغ از تغذیه، کارکردهایی آیینی و اعتقادی خاصی نیز دارد، کارکردهایی که به نظر کارشناسان باید برای حفظ آن‌ها در میانه هرج‌ومرج‌های پیش آمده در عادات غذایی، چاره‌اندیشی کرد تا نقش فرهنگی غذا به‌درستی ایفا شود.