اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 3 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 3 مرداد ماه 1404 ساعت: 19:25:36

بهترین مواد غذایی برای جلوگیری از ابتلا به دومین عامل نابینایی در جهان

بهترین مواد غذایی برای جلوگیری از ابتلا به دومین عامل نابینایی در جهان

ماهی‌های چرب مانند سالمون، تن، ساردین و هالیبوت به دلیل آن که غنی از اسید چرب امگا ۳ هستند، می‌توانند باعث کاهش فشار داخل چشم ناشی از بیماری گلوکوم شوند.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 بهمن 1400ساعت انتشار : 10:49:22