اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 27 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 26 تير ماه 1404 ساعت: 22:25:25

تاثیر شیرین کننده های مصنوعی بر ریسک ابتلا به دیابت و چاقی

تاثیر شیرین کننده های مصنوعی بر ریسک ابتلا به دیابت و چاقی

شیرین کننده های غیرمغذی بیش از ۶۰ سال است که وارد چرخه مواد خوراکی شده اند که بدون داشتن کالری موجب طعم شیرینی همانند ساکاروز (قند) می شوند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 آبان 1398ساعت انتشار : 7:0:38
شیرین کننده های غیرمغذی بیش از ۶۰ سال است که وارد چرخه مواد خوراکی شده اند که بدون داشتن کالری موجب طعم شیرینی همانند ساکاروز (قند) می شوند.